Menü

Rode NTG-1 Micro Boomszett mikrofon szett

Ár:
131.990 Ft (103.929 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 29124
Videós puskamikrofon szett, NTG-1, szélfogó, mikrofonrúd, stb.
Kapszula típus: kondenzátor
Mikrofon karakterisztika: szuperkardioid
Érzékenység: -36 dB +/- 2dB re 1V/Pa @ 1kHz
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 KHz
Max. SPL: 139 dB
Mikrofon impedancia: 50 Ohm
Jel/zaj viszony: 76 dB SPL
Vezérlők: mélyvágó: 80Hz
Csatlakozó: XLR
Tápellátás: fantom táp
Egyéb: A Rode 10 éves garanciája akkor érvényes, ha a terméket a Rode hivatalos nemzetközi weboldalán, a Termék Regisztráció oldalon a felhasználó regisztrálja.
Méret: hossz: 217 mm, átmérő: 22 mm
Súly: 105 g
Tartozék: Rode NTG-1 szuperkardioid puskamikrofon, Deadcat szőrös szélfogó, Boompole Bag mikrofonrúd táska, SM4 rezgésgátló mikrofonfogó, Micro Boompole mikrofonrúd
Micro Boomszett-1
Gyártó: Rode

Leírás és Paraméterek

A Rode Micro Boomszett 1 egy professzionális puskamikrofon szett. Kedvező árú megoldás azoknak, akiknek teljes mikrofon szettre van szükségük mikrofon rúddal, puskamikrofonnal szélfogóval, rezgéscsillapított felfüggesztéssel, vállra akasztható Boompole táskába csomagolva.


A RODE NTG-1 egy könnyű, irányított kondenzátor puskamikrofon professzionális filmes, videós, televíziós és ENG felhasználáshoz kifejlesztve.


Az NTG-1 szimmetrikus kimenettel rendelkezik, és 48V fantom tápról működik. Széles frekvenciatartománya, és speciális karakterisztikája kombinálva az alacsony zajú SMT áramkörökkel biztosítja a kiváló hangfelvételt minden hordozóra. Mindemellett egy meglehetősen könnyű mikrofon, ezért könnyedén felszerelhető kamerákra, kamkorderekre, vagy éppen Boom rúdra.


Broadcast hangminőség, kiszajú áramkörök, kondenzátor kapszula, masszív fém konstukció matt fekete színben, könnyű súly: 105 g

Keresés