Menü

Kawai KDP-110 digitális zongora

Ár:
307.900 Ft (242.441 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 36912
Kalapácsmechanikás digitális zongora
Billentyűzet: Responsive Hammer Compact II mechanika 88 kalapácsmechanikás billentyűzet 3 szenzoros érzékelő Matt színű zongorabillentyűk
Virtual Technician: Virtuális Technikus (13 paraméter) Virtuális Technikus Mód (10 beállítás)
Hangszínek: Harmonic Imaging (HI) technológia 88 billentyű sztereó SK-EX zongora minták
Pedál Rezonancia: 4 típus (Concert Grand, Studio Grand, Mellow Grand, Modern Piano)
Egyéb hangszínek: 15 hang (Concert Grand ,Classic E.Piano ,Harpsichord, Studio Grand ,Modern E.Piano, Vibraphone ,Mellow Grand , Jazz Organ ,String Ensemble ,Modern Piano ,Church Organ ,Slow Strings ,Choir, New Age Pad ,Atmosphere)
Polifónia: 192 hang
Visszhang: 6 típus (szoba, nappali, nagy terem, koncert, szabadtér, katedrális)
Felvétel: Memória: kb. 10,000 hang Dalok száma :3 dal Sávok száma :1 sáv
Egyéb funkciók: Dupla hang Négykezes mód Transzponálás Hangolás
Alapvető funkciók: Dupla hang; Négykezes mód; Transzponálás; Hangolás; Pedál rezonancia; Visszhang;Billentés ; Fényesség Térbeli hangzás; Hangszóró típusa Automatikus kikapcsolás ; Bluetooth MIDI Adatátvitel ; MIDI Channel;Multi-timbralis mód
Oktató Funkció: Burgmüller 2 (25 Etudes Faciles, Opus 100) Czerny 3 (Etudes de Mécanisme, Opus 849) Beyer106(Vorschule im Klavierspiel,Opus 101) Alfred's Basic Piano Library Lesson Book Alfred's Basic Piano Library Lesson Book
Metronóm: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8 Tempó: 10-300 ütem/perc
Demo dalok: 15 dal, concert magic: 40 dal
Pedálok: Koncert zongora pedál érzet - Damper (fél-pedál funkció) - Soft - Sostenuto
Csatlakozók: Fejhallgató 1 x 1/4", 1 x 1/8" Stereo jacks MIDI IN, MIDI OUT, Bluetooth MIDI ; USB to Host USB csatlakozási lehetőség
Hangszórók: 12 cm *2
Teljesítmény: 40 W (20W*2)
Fejhallgató-hang: 4 típusú térbeli hangzás (Kikapcsolt, Front, Normál, Széles hangtér)
Billentyűzet fedél: Lecsúsztatható típus
Kottatartó: Lehajtható típus
Szín: rózsafa
Billentés Érzékenység: 4 típus (Kikapcsolt, Könnyű, Normál, Nehéz)
Automatikus kikapcsolás: 4 típus (Kikapcsolt, 15perc, 60perc, 120perc)
Szánítógépes alkalmazások: Virtual Technician app (iOS), Sound Museum app (iOS)
Hosszúság: 136 cm
Magasság: 85 cm (kottatartó nélkül)
Szélesség: 40,5 cm
Súly: 39 kg
Gyártó: Kawai
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-05-23

Leírás és Paraméterek

Kawai KDP-110

 

Három szenzoros érzékelés.....

 

A Responsible Hammer Compact II mechanika három pontos érzékelő rendszert használ a fokozott játékélmény érdekében.

 

A hozzáadott harmadik érzékelő javítja a reagálást, amikor ugyanazt a hangot ismételten játssza, - ellentétben a hagyományos két érzékelő billentyűzettel- , lehetővé teszi, hogy egyetlen hang hangja fokozatosan "rétegezett" legyen, anélkül, hogy elveszne az előző hang.

 

A Kawai zongoramechanikája figyelemmel kíséri az egyes gombok feloldásának sebességét, befolyásolja a zongora hangok megszólalási karakterét, és nagyobb hangsúlyt fektet a staccato és a legato játékra.

 

Akusztikus zongora súlyozás

 

Ahogy az akusztikus zongorák is használják a nehezebb és könnyebb kalapácsokat, úgy az RHCII billentyűs mechanika is különböző kalapácssúlyokat alkalmaz, ami megfelelő minden játékstílushoz.

 

Az ilyen részletek nagyobb stabilitást biztosítanak a fortissimo játékban, miközben a finom pianissimo intonálást megtartják, hogy kielégítsék a legigényesebb zongorista igényeit is.

 

A zongora hangja: Shigeru Kawai SK-EX koncert nagyzongora

 

A Shigeru Kawai SK-EX koncert zongora a következő lépés a művészi zongora kialakításában. Nyilvánvaló, hogy Japán premier zongorája, szerte a világon, a koncerttermektől és a zenei intézményektől is rengeteg elismerést kap, a kivételes világosságért és dinamikus tartományért.

 

Az SK-EX-t gyakran a hivatásos zongoristák választják olyan rangos rendezvényeken, mint a Chopin, a Csajkovszkij és a Rubenstein nemzetközi zongoraversenyek. Igazán csodálatos hangzásával és érzékeny érintésével az SK-EX legjobban egy szóval írható le - páratlan.

 

Valódi karakter minden hangban

 

A KDP110 digitális zongora visszaadja a Kawai elismert koncert zongorájának gyönyörű hangzását, a kivételes hangszer 88 mintavett hangja gondosan rögzíti, elemzi és hűen reprodukálja a fejlett Harmonikus képalkotó technológiát.

 

Az egyes hangok egyedi rögzítése így megőrzi az SK-EX koncert zongora gazdag harmonikus jellegét, és garantálja, hogy a KDP110 súlyozott billentyűinek lejátszása során hallható, az eredeti akusztikus forrás megbízható ábrázolása.

 

Harmonic Imaging technológia

 

Érzékeny zongorázás esetén, a billentyűzetre gyakorolt nyomás nem csak a hang hangerejét befolyásolja, hanem az egyes hangok egyedi hangszínét is. Ezért az SK-EX koncert zongora valósághű akusztikus hangzásának megépítése érdekében, nemcsak az egyes hangmintákat rögzítik külön-külön, hanem különféle kötetekben is, a gyengéd pianissimo-tól a viharos fortéig.

 

A KDP110 egy rendkívül részletes akusztikus hangminta kollekciót kínál, amely a Kawai védett Harmonic Imaging hangtechnológiáját alkalmazza, biztosítva a billentyűzeten és az egész dinamikatartományban a finomhangolást, és az érzékeny játékmódot.

 

Valósághű visszhang-effektek

 

A KDP110 nagy teljesítményű digitális effektjei tovább növelik a hangszer alapvető hangzását, további visszhangzási effektusokat alkalmazva, amelyek szimulálják a szoba, az élő színpad vagy a koncertterem akusztikus környezetét, és életre keltik az előadást.

 

Az eredmény egy gazdag, élénk zongora hang, amely lélegzetelállító realizmust és hitelességet biztosít.

 

A digitális zongora jellemzői: Kényelem és rugalmasság

 

Az elegáns KDP110 számos kényelmes digitális funkciót is tartalmaz, amelyek kiegészítik az autentikus billentyűzet érintését és a zongorajátékot. A különböző hangszerhangok, a beépített lecke-dalok és az egyéni dallam rögzítésének és lejátszásának lehetősége csak néhány, a diszkréten elhelyezett, íves blokk vezérlőpanelétől elérhető funkciók közül. A Bluetooth? és az USB funkciók lehetővé teszik, hogy a hangszer könnyen csatlakoztatható legyen más eszközökhöz.

 

Beépített oktató funkció

 

A KDP110 kényelmes lecke funkciója lehetővé teszi a tanuló zongoristák számára, hogy klasszikus zongorát tanuljanak a Czerny, a Burgmüller és a Beyer etűdök gyűjteményéből, vagy a népszerű Alfred Basic Piano tankönyvekből.

 

Az egyes etűdök vagy dalok, bal és jobb oldali részeit külön lehet gyakorolni, a beépített metronóm és az állítható tempóvezérlők segítenek az időzítés és a ritmus javításában.

 

További hangok és lejátszási módok

 

A KDP110 a reális akusztikus zongora hangokat kiegészítve számos hangszerhangot is felkínál, beleértve az elektromos zongorákat, orgonákat, a csembalót, a vibrafont és a vonósokat.

 

A kettős lejátszási mód lehetővé teszi két különböző hang, például egy akusztikus zongora és egy vonós együttes megszólaltatását.

 

Kiváló fejhallgató-élmény

 

A KDP110 térbeli fejhallgató-hang (SHS) technológiája fokozza a hangzás mélységét és realizmusát fülhallgató használása közben. A lejátszó három különböző akusztikus beállítás közül választhat, amelyek beállítják a hang térbeli pozícionálását.

 

Ezenkívül a KDP110 lehetővé teszi a zenészek számára, hogy különböző fejhallgatótípusokat (nyitott, félig nyitott, zárt, fülhallgató csatorna stb.) válasszanak az optimalizált hallgatási élmény érdekében.

 

Koncertzongora pedálrendszer

 

Tovább erősíti a KDP110 hírnevét, a digitális zongorák kategóriában a Kawai Grand Feel Pedal Rendszer. Ez az egyedülálló funkció a Shigeru Kawai SK-EX koncert zongora tompító, puha és tartás pedáljának pozícióját és egyedi súlyozását reprezentálja.

 

Csatlakozási lehetőségek

 

A KDP110 USB MIDI csatlakozóval, és szabványos MIDI bemeneti / kimeneti csatlakozókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zongora számítógéphez vagy más MIDI eszközökhöz, például szintetizátorokhoz és munkaállomásokhoz való csatlakozatását.

 

Ráadásul a kettős fejhallgatóaljzatok lehetővé teszik a tanár és a tanuló számára, hogy együtt csendben tanuljanak, vagy két zongoristának, hogy egyidejűleg gyakoroljanak.

 

Energiatakarékosság

 

A KDP110 olyan energia hatékony alkatrészeket használ, amelyek 60% -kal csökkentik a villamosenergia-fogyasztást a korábbi modellekhez képest.

 

A hangszer opcionális energiatakarékossági funkciója a meghatározott időtartam elteltével automatikusan kikapcsolhatja a zongorát, ezáltal megakadályozva a felesleges energiafelhasználást.