Menü

Focusrite Scarlett Solo (2nd Gen) USB interfész/hangkártya

Ár:
31.500 Ft (24.803 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 33891
2-csatornás USB interfész/hangkártya

A legismertebb USB hangkártya család elképesztő hódítást végzett a házi stúdiók világában. A most megújult Scarlett interfészek rengeteg fejlesztésen estek keresztül, ami a külsőségekben és műszaki tartalomban egyaránt jelentkezik.

192kHz/24bit maximális mintavételezési frekvencia

kimeneti fokozatok fantom táp elleni továbbfejlesztett védelme

lineáris gain a mikrofon előfokokon

továbbfejlesztett Scarlett mikrofon előfokok

Az Ableton Live Lite mellett ProTools First DAW speciális plugin csomaggal együtt

Csavarmentes külső design

Monitor hangerő állítók fémből készülnek

3 év garancia és 5 év szavatosság kiterjesztés, regisztrációval
Gyártó: Focusrite

Leírás és Paraméterek

A második generációs 2 in/ 2 out USB2.0-s audio interfész rendelkezik egy darab Scarlett mikrofon előfokkal és egy darab hangszer bemenettel, 24bit/192kHz jelfeldolgozással , USB tápellátással. Letölthető sofvercsomagok: ProTools |First & Ableton Live Lite szoftverek, plug-in-ek és samplerek. Mac és PC kompatibilitás


Kezd ma a hangfelvételt


A második generációs Focusrite Scarlett Solo ideális választás, ha azonnal szeretnél egy hangfelvételt elindítani, sőt, most gyorsabb, könnyebb mint korábban. Ugyan kompakt és egyszerűen használható, mégis kategóriájának élvonalában van a hangminőség és a jelfeldolgozás terén. A Solo rendelkezik egy újtervezésű természetes hangzású Scarlett mikrofon előfokkal, egy szintén új hangszerbemenettel és mind e mellett szuper alacsony latency-vel. Bárhol tudod használni a számítógépeddel, mert tápellátását az USB kábelen keresztül kapja. Csupán csatlakoztasd a mikrofonod és a hangszered, a felvételt máris kezdheted. A Pro Tools mellett is elsőosztályú társ a Focusrite. A ProTools egy exkluzív változata letölthető hozzá, valamint az Ableton Live Lite is. Egyébként kompatibilis az összes jelentős DAW-l, mind Mac és PC irányban. Az első indítás pár perc alatt kész, ezek után csak csatlakoztatnod kell a kártyát és már indíthatod is a felvételt.
* Mért eredmény: MacPro OS 10.11 rendszerrel, Logic Pro X futása alatt, 96kHz 32-Sampl. buffereléssel a késés 2,74ms


Hang, amit szeretni fogsz


A Scarlett Solo USB-s külső hangkártya biztosít számodra minden olyan elemet a felvételedhez, amivel a legjobb teljesítményt érheted el az otthoni stúdiódban. A digitalis átalakítás minősége és a hangminőség nem szerényebb, mint a kategóriájának tagjaié a Scarlett tartományban, bár egy nagyon kompakt, kis készülékről van szó. Erről egy kifejezetten természetes hangzású mikrofon előfok, mellette egy hangszerbemeneti előfokkal, mindezt kiegészítve egy vadonatúj, szuperalacsony késést* produkáló jel- átalakítás gondoskodik. Csatlakoztasd a hangfalaidat, tekerd fel a hangerőt és merülj bele a hangzásba.


Új Generáció - Jobb, mint valaha


A második generációs Scarlett család tele van friss fejlesztésekkel. Az új, szuper alacsony -latency segítségével megoldódik a felvétel közbeni monitorozás akár effektek használatával, valós időben. Az előfokok új, fém kupakokat kaptak, igazi ipari kivitelezéssel, rovátkákkal, stabil beépítéssel. Mostmár a Scarlett család is működik 192kHz-s mintavételezéssel, e mellett a bemeneti utakat is fejlesztették. Az új Scarlett előfok gain -struktúrája egyenletes, így pontosabban állítható szintezést kapunk és a hangszer előfokot is újratervezték, így kezelni tudja a nagy jelszintű gitár pick-upokat is. Nem utolsó sorban, új analóg védelmi rendszert kapott a be és kimenet, így például a rendszeren belüli túlfeszültség sem tehet kárt az áramkörökben ( +48V).


Minden, amire szükséged van, hogy bárhol rögzíthess


Mivel nincs szükség külön tápegyságre, a Scarlett Solo-val bárhol készíthetsz felvételt, csatlakoztasd csupán az USB kábellel a hordozható-számítógépedhez, a tápot a kábelen keresztül megkapja. Szoftver és effektek is rendelkezésedre állnak, máris elkezdheted a saját felvételeid rögzítését. Egy újdonsággal is szolgál a Focusrite Kreatív Csomag, a ProTools exkluzív változata és benne 12 ProTools Plug-in dolgozhat neked ebben a csomagban ( továbbá tartalmazza az "Eleven Lite" gitár és basszusgitár erősítő szimulációkat is), ezen túl az elmaradhatatlan Ableton Live Lite, a Softube Time and Tone Bundle, Focusrite's RED Plug-in Suite és 2GB Loopmasters szempler minta jár a letölthető csomagban.
* a szuper alacsony latency-t egy Logic Pro X futása mellett mértük, Mac Pro gépen, OS10.11 oprendszerrel, 32-s Bufferelés és 96kHz mintavételezési sebesség mellett


Scarlett Solo (2nd Gen) Fő jellemzők • Természetes hangzású Scarlett mikrofon előfok, bőséges előerősítéssel

 • Új tervezésú hangszer bemeneti előfok, ami elbír a nagy jelszintű gitár pick-upokkal

 • Fejhallgató kijárat, hangerő szabályzással

 • Osztályában egyedülálló mintavételezés: 192kHz/ 24Bit

 • Szuper alacsony latency*, így bátran futhanak a plug-inek valós időben, nincs szükséged a DSP kapacitálására
  * a szuper alacsony latency-t egy Logic Pro X futása mellett mértük, Mac Pro gépen, OS10.11 oprendszerrel, 32-s Bufferelés és 96kHz mintavételezési sebesség mellett

 • Sztereo vonal kimenet, RCA

 • Kompakt, tartós kivitel

 • USB tápellátás, nincs szükség további kábelekre, külső tápra

 • Pro Tools | First Focusrite Creative Pack és Ableton Live Lite

 • több további szoftver az otthoni stúdiózás megkezdéséhez


Scarlett Solo (2nd Gen) doboz tartalma • Scarlett Solo (2nd Gen) külső hangkártya

 • USB kábel

 • Hozzáférési kód a letölthető szoftverekhez