Menü

Alesis Recital digitális zongora - HIÁNYCIKK, IDÉN MÁR NEM VÁRHATÓ!

Ár:
99.900 Ft (78.661 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 35435
Digitális zongora, félig súlyozott billentyűzet
88 prémium, teljes méretű, félig súlyozott billentyű állítható érzékenységgel
5 beépített, prémium hangszín, amiből egyszerre kettő rétegezhető, vagy felosztható
20-watt teljesítményű hangszórók és 128-hang polifónia a valósághű hangzásért és játékérzetért
Lecke üzemmódban a 88 billentyűt két zónára oszthatjuk, ahol a zónák ugyanazon hangon és hangmagasságon szólalnak meg.
Beépített metronóm tap funckióval 30-280 BPM között
Egyszerűen állítható Reverb és Chorus effektek, pedál rezonancia funkcióval
Sztereó RCA kimenet keverőre, erősítőre valamint egyéb hangrendszerre való csatlakoztatáshoz
6,3mm fejhallgató kimenet, használatakor a beépített hangszórók némítása
USB-MIDI kimenet oktató szoftverhez vagy virtuális hangszerekhez
Sustain pedál bemenet (6,3mm) (a pedál nem tartozék)
Tartozék hálózati adapter, de üzemel 6 db D-típusú elemről is (nem tartozék)
A csomag tartalma: Recital digitális zongora, hálózati adapter, kottatartó, használati útmutató, biztonsági- és garanciális tudnivalók
Minimum rendszerkövetelmények: Windows 7 (32 és 64 bit), OS X 10.8, USB 2.0 port (vagy újabb)
Gyártó: Alesis

Leírás és Paraméterek

Prémium játékérzet és hangzás

 

Az Alesis Recital egy teljes értékű digitális zongora 88 teljes méretű, félig súlyozott billentyűvel, állítható érzékenységgel. A Recital 5 valósághű beépített hanggal rendelkezik: akusztikus zongora, elektromechanikus zongora, orgona, szintetizátor és basszus. A Layer Mode használatával bármely két hang rétegezhető egymásra (megszólalhat egyszerre). A Split Mode alkalmazásával bal- illetve a jobb kéz szekcióra oszthatjuk a klaviatúrát. A Reverb és Chorus effektekkel tovább variálhatjuk a hangzást. A beépített 20-watt teljesítményű hangszórók erőteljes megszólalást biztosítanak. 128-hang polifóniával (egyszerre ennyi hang szólalhat meg) a Recital valósághű hangzást és nagyszerű játékérzetet nyújt.

 

Hatékony oktatási funkciók

 

Az Alesis Recital egy igen hasznos funkciója a "Lesson Mode" (lecke mód). Ebben az üzemmódban a 88 billentyűt két zónára osztjuk, amik ugyanazon hangon és hangmagasságon szólalnak meg. Így tanár és diák könnyedén figyelemmel kísérheti a másik játékát anélkül, hogy megszakítaná azt. A Recital 6,3mm-es fejhallgató kimenettel is felszerelt - használatakor a hangszórók némításra kerülnek a csendes gyakorlás érdekében.

 

Csatlakozási lehetőségek

 

A sustain pedál (6,3mm) bemenet (a pedál nem tartozék) és a sztereó fejhallgató kimenet (6,3mm) mellett egy sztereó RCA kimenet áll rendelkezésre keverőre, felvevő eszközre vagy erősítőre való csatlakoztatáshoz. A Recital USB-MIDI kimenete számítógépre való csatlakoztatást tesz lehetővé, hogy virtuális hangszereinket vagy oktató szoftverünket vezérelhessük. A tápellátásról a mellékelt hálózati adapter vagy 6 db D-típusú elem gondoskodik (nem tartozék).

 

Ajándék 3 hónapos Skoove Premium előfizetés

 

A Skoove a legegyszerűbb módja a zongoratanulásnak. A részletes, online zongoraleckék a tanulóhoz igazodva biztosítanak visszajelzést. Állítsd össze saját repertoárodat válogatott művekből, legyen szó akár aktuális slágerekről, vagy klasszikus zenéről. Segítségre van szükség? A Skoove zenészekből álló tapasztalt csapata bármilyen kérdés esetén áll rendelkezésre. Új, exkluzív leckék (dalok, valamint zeneelméleti tippek és trükkök) kerülnek publikálásra minden hónapban, amivel bővítheted repertoárodat.

Keresés